Henter indhold...
AlderLokalforeningen LAP Viborg - Skive - fællesskab for nuværende og tidligere psykiatribrugere

Landsforeningen af nuværende og tidligere psykiatribrugere


Landsforeningen af nuværende og tidligere psykiatribrugere(LAP) er en medlemsdrevet organisation med hovedsæde i Odense. Http://lap.dk.  Organisationen arbejder for bedring af foholdene for psykiatribrugere på alle niveauer. Politisk, sundhedsmæssigt og socialt.

Et vigtigt element i arbejdet er at oprette lokale  frivillige fællesskaber i hele danmark. Fællesskaber hvor psykiatribrugere aktivt støtter hinanden og andre igennem samtaler, fælleskaber o.lign og ligeledes er de med til at sætte dagsorden inden for psykiatrien. 

Aktuelt er vi i en opstartsfase i forhold til oprettelse af en lokalforening, LAP Viborg - Skive. Frivillighuset i Viborg har venligst udlånt lokaler og vi har pt. afholdt de første møder med fokus på ideudveksling, inspiration og aktiviteter.

Såfremt du er interesseret i at høre mere om tilbuddet eller er interesseret i at være en del af det frivillige fællesskab er du meget velkommen til at kontakte konsulent for LAP Danmark, John Pichard Christensen på mobil 51 96 13 35 eller mail johnpc@lap.dk


Tilbuddet er til dig, som...

LAP Viborg - Skive henvender sig til personer som er eller har været i berøring med det psykiatriske område og enten har lyst til hjælpe andre eller aktivt være en del af foreningen.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Viborg Kommune administreres af De Frivilliges Hus Viborg

De Frivilliges Hus Viborg Viborg Kommune
Top