Henter indhold...
AlderSorggruppe for voksne - Forår 2025

De Frivilliges Hus – Stationen, Viborg


Sorg er en naturlig reaktion på at miste nogen eller noget, hvilket de fleste af os oplever flere gange i livet. Det kan være en nærtstående persons dødsfald eller tab af evne, for eksempel i forbindelse med hjerneskade eller demens. 

Når vi rammes af sorg, er der en række helt almindelige symptomer og reaktioner på forandringen, men vores måde at håndtere sorgen på kan være meget forskellig. Det er ikke altid, at omgivelserne forstår, og vores adgang til støtte kan være forskellig. 

En sorggruppe består normalt af 5-8 personer, og det er gratis at deltage. Gruppen mødes 10 gange. Det er et sammenhængende forløb, hvor der hver gang er et bestemt tema, som samtalen tager udgangspunkt i, dog med plads til deltagernes ønsker og behov.

I gruppen deler I svære tanker og følelser og snakker om, hvordan sorger påvirker jer og jeres dagligdag - for eksempel i forhold til relationer til familie, børn, venner  og kollegaer.

I kan spejle jer i hinanden, føle jer mindre alene med sorgen og sammen skabe bedre forståelse og accept af sorgen i jeres livssituation.

Gruppeforløbet starter op den 16. januar 2025 og slutter den 3. april 2025. 


Tilbuddet er til dig, som...

  • er over 18 år
  • har mistet en nærtstående til dødsfald eller er i ventesorg
  • er pårørende til en alvorlig fysisk syg nærtstående, f.eks demens eller hjerneskade
  • forstår eller taler dansk

Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Viborg Kommune administreres af De Frivilliges Hus Viborg

De Frivilliges Hus Viborg Viborg Kommune
Top