Henter indhold...
AlderJuridisk rådgivning - Den Sociale Retshjælps Fond

Den Sociale Retshjælps Fond


Den Sociale Retshjælps Fonds mission er at bane vejen for og yde ligeværdig, kvalificeret og gratis juridisk rådgivning til udsatte borgere. 

Udsatte borgere har ofte flerartede problemer, som de ikke altid føler, at systemet kan imødekomme. Vores målgruppe har ofte været igennem systemet af flere omgange og har mistet tilliden til, at den støtte, de har brug for, er tilgængelig for dem.

Den Sociale Retshjælps Fond hjælper dem, der befinder sig lavest i samfundet. Derudover hjælper vi dem, som har mistet overblikket over egne handlemuligheder, og som kan føle sig misforstået eller tilsidesat af systemet eller ønsker rådgivning om deres muligheder for at komme videre i deres liv. Vi vil derfor være med til at bane vejen for, at den rådgivning, der gives til denne målgruppe, altid starter i et ligeværdigt møde mellem rådgiver og klient, altid indeholder høj faglig kvalitet og altid er tilgængelig uanset målgruppens ressourcer. 


Tilbuddet er til dig, som...

Juridisk Rådgivning

I vores juridiske afdeling tilbyder vi generel mundtlig rådgivning til alle, der henvender sig hos os. Går vi ind i en konkret sag - hvor vi f.eks. overtager korrespondancen mellem parter, afholder partsmøder, udformer klager m.v. - kan vi kun hjælpe, hvis den enkeltes indkomst ikke overstiger indtægtsgrænsen for fri proces. 


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Viborg Kommune administreres af De Frivilliges Hus Viborg

De Frivilliges Hus Viborg Viborg Kommune
Top