Henter indhold...
AlderPatientstøtter på Regionshospitalet

Røde Kors Viborg


Patientstøtterne er en gruppe frivillige, som er dedikerede til at give omsorg og støtte til patienter og pårørende på Viborg sygehus. Vi forstår, at et ophold på sygehuset kan være en udfordrende tid fyldt med usikkerhed og bekymringer. Derfor har vi etableret patientstøtteordningen for at give en hjælpende hånd og lindre ensomhed.

Vores frivillige patientstøtter er til rådighed, når der er brug for dem. De kan tilbyde en snak, gå en tur, læse højt, eller blot være der for den syge, når behovet opstår. Vores mål er at imødekomme den enkelte patients behov for omsorg og opmærksomhed, og samtidig støtte det faglige personale på sygehuset.

Vi samarbejder altid tæt med personalet på sygehuset for at sikre, at vores støtte er til gavn for patienterne og bidrager positivt til deres helbredelse og velbefindende. Vores patientstøtter er let genkendelige på sygehuset i deres Røde Kors-veste, og vi står altid klar til at hjælpe.

Vi ved, hvor vigtigt det er at have nogen at tale med og dele bekymringer med under et sygehusophold. Derfor er vores patientstøtter til stede for at lytte, støtte og hjælpe på alle tænkelige måder. Vi er her for at gøre sygehusopholdet lettere og mere behageligt for patienterne og deres pårørende.


Tilbuddet er til dig, som...

Vi forestiller os, at du:

Som frivillig har en god fornemmelse når det kommer til andre mennesker
Som frivillig skal være fyldt 21 år
Som frivillig skal du kunne overholde tavshedspligt

Det får du ud af det:

Mulighed for at udvikle personlige og sociale færdigheder
Træning i at kommunikere med mennesker i sårbare situationer, udvikler empati og forståelse for forskellige perspektiver, og lærer at arbejde i et team
Det kan give en stor følelse af mening og tilfredsstillelse at kunne hjælpe andre og bidrage til samfundet på denne måde
Mulighed for at møde nye mennesker og udvide sit netværk som frivillig i patientstøtterne


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Viborg Kommune administreres af De Frivilliges Hus Viborg

De Frivilliges Hus Viborg Viborg Kommune
Top