Henter indhold...
AlderForeningen for børn med angst

Foreningen for børn med angst


Vi er en gruppe forældre og pårørende til børn med angst der har stiftet Foreningen for børn med angst. I januar 2017 blev Foreningen en del af SIND. Målet med denne side er, at skabe opmærksomhed omkring børn/unge med angst, og dele vores og andres erfaringer i forhold til det at have et barn med angst, og vi vil gøre opmærksom på hvilke problemstillinger man som forældre kan komme ud for, og hvad der kan være med til at hjælpe barnet til at komme ud af sin angst.

 Vi har oprettet en lukket gruppe, her på Facebook, som hedder "børn med angst-forum for forældre".....det er en gruppe for dig som som har et barn/ung med angst, og som er interesseret i et fællesskab med andre forældre til børn med angst. I gruppen kan du få sparring fra andre forældre og fortælle om dine oplevelser, uden at alle fra din venneliste kan se hvad du skriver. Du kan også melde dig ind i Foreningen for børn med angst, på http://boernmedangst.dk/bliv-medlem/. Når du melder dig ind i Foreningen for børn med angst, melder du dig samtidig ind i SIND, og får samme medlems fordele som andre SIND medlemmer.


Tilbuddet er til dig, som...

Foreningen for børn med angst er for alle som er interessert i at vide mere om børn og unge med angstproblematikker. 
Hos Foreningen for børn med angst, arbejder vi målrettet på at udbrede viden om angst. Vi har samlet en række gode råd på hjemmesiden, og vi har en YouTube kanal hvor du kan finde videoer til inspiration, med råd og vejledning.
Vi har også en hjemmeside som hedder Tilbagetiltrygheden.dk hvor der er videoer som henvender sig til børn, med gode råd og vejledning.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Viborg Kommune administreres af De Frivilliges Hus Viborg

De Frivilliges Hus Viborg Viborg Kommune
Top