Henter indhold...
AlderNetstof.dk - online viden og rådgivning til unge stoffer

netstof.dk


Netstof.dk er gratis anonym rådgivning om hash, alkohol og andre stoffer fra pålidelige, professionelle eksperter
Det er for alle, men især unge mellem 15-25 år.

Vi tilbyder fordomsfri, konstruktiv og anonym rådgivning gennem vores brevkasser. Her kan du stille spørgsmål til rådgiverne døgnet rundt. De er fagpersoner, som til daglig arbejder med unge og rusmidler.

De har en god portion viden om rusmidler og om brug af rusmidler, som de gerne deler ud af. Både til dig, der bare er nysgerrig, og til dig der eksperimenterer eller bruger alkohol, hash eller stoffer ofte.

De hjælper dig, der gerne vil skære ned eller stoppe dit forbrug. Du kan også få hjælp hvis du er ven, kæreste eller familie til en som har problemer med rusmidler. Foretrækker du at få råd og dele erfaringer af andre unge, kan du det i Debatfora.

I Vidensbanken er samlet viden om effekt og bivirkninger og korte artikler om for eksempel hvad der sker når man stopper?, om sporingstider og mange flere emner.

Skulle du få brug for og lyst til at snakke med nogen ansigt til ansigt kan vi hjælpe dig med at finde frem til de rette mennesker. Du kan læse om hvad behandling er, hvis du er nysgerrig eller usikker på det.


Tilbuddet er til dig, som...

Har du problemer med rusmidler, som du har brug for hjælp til at løse? Måske prøver du at stoppe eller ændre dit forbrug? Er du nysgerrig eller har du brug for viden om effekter, bivirkninger, sporingstider, mikrodosering, skader eller andet? Så kan Netstof være noget for dig. Du er helt anonym på netstof.dk.

Der er også rådgivning til dig der er ven, kæreste eller familie.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Viborg Kommune administreres af De Frivilliges Hus Viborg

De Frivilliges Hus Viborg Viborg Kommune
Top