Henter indhold...
AlderGratis terapeutiske samtaler til forældre og pårørende

Forældre & Sorg


I Forældre & Sorg tilbyder vi gratis, specialiseret støtte, og vi arbejder politisk for at skabe nationale retningslinjer, der sikrer hjælp til alle - for ingen må stå alene i sorgen. Vi taler hvert år med ca. 700 forældre, og tilbyder hjælp, støtte og rådgivning til det, som er svært i sorgen.

I de terapeutiske samtaler får du støtte til det, som er svært, når du har mistet dit barn. Vores ansatte er uddannede psykoterapeuter med særlig viden om den sorg, som følger med at miste sit barn, og her kan du tale om de tanker og følelser, der fylder, og få støtte og vejledning til, hvordan du finder fodfæste i hverdagen igen. 

Det er op til dig, om samtalerne skal foregå telefonisk eller online, og et samtaleforløb kan være alt fra en enkelt til flere samtaler.

 

Få hjælp midt i sorgen

Ønsker du at gøre brug af vores gratis terapeutiske samtaler? Så ring til os på 3961 2451 for at bestille et forløb. Vores telefontid er hverdage fra kl. 9 til 11 på nær tirsdage, hvor vi besvarer telefonen fra kl. 13 til 15.


Tilbuddet er til dig, som...

 Har mistet, eller ved at du snart skal miste, et barn under graviditeten eller et barn og som har brug for støtte i en svær tid.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Viborg Kommune administreres af De Frivilliges Hus Viborg

De Frivilliges Hus Viborg Viborg Kommune
Top