Henter indhold...
AlderSocialrådgiverLinien: Anonym rådgivning til dig, der har brug for hjælp til regler og rettigheder

DepressionsForeningen


SocialrådgiverLinjen er et tilbud til mennesker, der er berørt af af depression, bipolar lidelse eller anden psykisk sygdom eller mistrivsel og har brug for rådgivning ift. fx sygedagpenge, ressourceforløb, fleksjob, førtidspension eller lignende

Rådgivningen er gratis, anonym og uafhængig.

Rådgiverne på SocialrådgiverLinien er alle uddannede socialrådgivere med solid erfaring i at rådgive mennesker, som står i en svær social situation. De lægger vægt på, at rådgivningen giver dig et godt afsæt til at håndtere din situation og komme videre i dit liv. 

Du skal være fyldt 18 år, men det har ingen betydning, hvor i landet du bor. Socialrådgiverlinjen er landsdækkende og yder gratis og anonym rådgivning. 

Du kan kontakte SocialrådgiverLinien hver onsdag kl. 17-18.30 på tlf. 33 12 47 47.

 


Tilbuddet er til dig, som...

som står i en vanskelig social situation som følge af depression, bipolar lidelse eller anden psykisk sygdom eller mistrivsel og har brug for rådgivning til at håndtere udfordringer fx i forhold til job, uddannelse eller forsørgelsesgrundlag. Du kan kontakte SocialrådgiverLinien, hvis du selv er ramt eller pårørende til en, som er det. Du skal være fyldt 18 år.

Rådgiverne kan rådgive dig om fx sygedagpenge, ressourceforløb, fleksjob, førtidspension eller andet. De kan også give dig støtte og overblik over dine rettigheder og sagsbehandling. 

 


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Viborg Kommune administreres af De Frivilliges Hus Viborg

De Frivilliges Hus Viborg Viborg Kommune
Top