Henter indhold...
AlderBørnehjertelinjen

Hjerteforeningen


Telefonisk rådgivning til børn og unge med hjertesygdom
Børnehjertelinjen - Vi er til for dig - RING TIL OS!
Ring gratis til Børnehjertelinjen på tlf. 70250000
Børnehjertelinjen er Hjerteforeningens telefoniske rådgivning med fokus på hjertesygdomme hos børn og unge. Uanset om du er ung med hjertesygdom, venter et hjertebarn, er forældre til et hjertebarn, eller anden pårørende, så kan du ringe ind til os, og det er ganske gratis. Ved telefonerne sidder vores erfarne rådgivere klar til at svare på spørgsmål fra dig om stort og småt. Ring ind til os og spørg om alt fra sygdom, symptomer, fremtidsperspektiver, medicin, behandling, sociale forhold, rettigheder, transition, uddannelsestilbud, kost, motion mm. Eller brug os som et frirum for svære følelser, bekymringer eller tanker. Vores eksperter har stor viden om livet med hjertesygdom hos børn og unge, som de kan bruge til at rådgive og vejlede jer på bedste vis, og de har tiden til at lytte, vise vej og dele ud af nærvær og vejledning.
 
Anonym rådgivning
Når du ringer til Børnehjertelinjen, er du anonym, og rådgiverne har tavshedspligt. Da vi ikke har adgang til din journal, vil rådgivningen være ud fra generelle anbefalinger, viden og retningslinjer på hjertebarnsområdet. For at få specifik rådgivning om netop din eller dit barns helbredssituation henviser vi til egen læge eller behandlende læge, som har adgang til jeres journal. Hjerteforeningen behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med databeskyttelsesforordningen. Du kan læse mere om vores behandling af dine oplysninger og dine rettigheder på www.hjerteforeningen.dk/persondatapolitik.

Det er gratis og fortroligt og alle kan ringe for at få hjælp. Har du brug for at snakke med Hjerteforeningens socialrådgiver eller psykolog, så kan du ringe ind til Hjerteforeningens rådgivning alle ugens hverdage mellem kl. 9 og 16. Her vil en rådgiver tage imod dit spørgsmål og sende det videre til enten Børnehjertelinjens psykolog eller socialrådgiver, som efterfølgende vil kontakte dig. Børnehjertelinjen har en børnekardiolog tilknyttet, som vores rådgivere altid kan kontakte ved mere komplekse medicinske spørgsmål.
 


Tilbuddet er til dig, som...

Er barn eller ung med hjertesygdomme.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Viborg Kommune administreres af De Frivilliges Hus Viborg

De Frivilliges Hus Viborg Viborg Kommune
Top