Henter indhold...
AlderBørneTelefonen

Børns Vilkår


BørneTelefonen er børnenes linje til rådgivning, trøst eller bare en voksen, der har tid til at lytte.

Når venskaberne slår gnister. Når forældrenes skilsmisse gør ondt i maven. Når børnene udsættes for så grusomme svigt, at de næsten ikke kan få det sagt. Hver dag, året rundt, sidder vores frivillige rådgivere på BørneTelefonen klar til at lytte og rådgive børn og unge i Danmark om deres problemer, store som små.

Det er både gratis og anonymt at ringe til BørneTelefonen. Og man kan heller ikke se på telefonregningen, at et barn har ringet til os på 116 111. Børnene bestemmer helt selv, hvad de har lyst til at tale om. Vi lytter, formidler deres rettigheder og giver råd med omtanke.

På BørneTelefonen kan børnene også få rådgivning på sms, chat eller igennem vores Brevkasse og Børn hjælper børn-forum, hvis de føler sig mere trygge ved det. Vores rådgivere kan også tilbyde en professionel bisidder til de børn, som ringer til BørneTelefonen, og som har brug for hjælp i mødet med den offentlige forvaltning.

BørneTelefonen tilbyder gratis og anonym rådgivning hele døgnet. Børn kan altså ringe eller skrive til BørneTelefonen, lige når de vil. Også om natten – og på helligdage osv.

Du kan læse mere om BørneTelefonen her

 


Tilbuddet er til dig, som...

Har brug for at tale med en voksen, der vil lytte. Du er helt anonym, hvilket betyder, at vi ikke ved, hvem du er. Du bestemmer også helt selv, hvad du har lyst til at tale om. Vi har tiden til at lytte til dig og tale med dig, om det, der fylder for dig.  


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Viborg Kommune administreres af De Frivilliges Hus Viborg

De Frivilliges Hus Viborg Viborg Kommune
Top