Henter indhold...
AlderiKomet - online forældrekursus for forældre, der gerne vil styrke relationen til deres barn og skæld

Center for ADHD


iKomet online forældretræning

iKomet er et online forældretræningsprogram for forældre til børn i alderen 3-11 år. Forløbet giver dig mulighed for fleksibelt at få hjælp online på det tidspunkt, der passer dig bedst.


iKomet er målrettet forældre, som oplever at skælde for meget ud, hvor barnets temperament er voldsomt, hvor du oplever at komme til kort ift. opdragelsen af dit barn, eller hvor du blot ønsker strategier til at styrke relationen til dit barn og skabe bedre trivsel.

Hvad hjælper iKomet med?

Forskning viser, at de familier der gennemfører iKomet, har lige så positiv effekt af programmet som traditionel forældretræning, dvs. større sikkerhed i forælderrollen, øget brug af positive opdragelsesstrategier, reduktion i adfærdsproblemer, samt styrket trivsel hos barnet

Hvad melder jeg mig til?

I programmet gennemgår du ni sessioner, som tages over 10 uger bag skærmen i eget hjem. Det er vigtigt, at du inden opstart gør op med dig selv, om du er klar til at investere tid og kræfter i ugentligt at gennemgå sessionerne (ca. halvanden time pr. session), samt afprøve og øve strategierne sammen med børnene i hverdagen. Den positive effekt af forløbet er nemlig afhængig af, at man løbende arbejder med de nye strategier. De første 10 uger efter opstart har du adgang til en familieguide, som du kan stille spørgsmål til undervejs.
Prisen for det fulde forløb er normalt 875.- men nogle kommuner har forløb, som fordeles efter "først til mølle" princippet til deres borgere. Du vil derfor blive spurgt til din bopæl ved henvendelsen til os. 

 

Skriv til info@adhdcenter.dk for at komme i gang med et forløb. 


Tilbuddet er til dig, som...

Har et barn mellem 3-11 år, hvor du oplever, at der er for mange konflikter i hverdagen, eller at dit barn har et vanskeligt temperament, så I kommer til at skælde ud.

 


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Viborg Kommune administreres af De Frivilliges Hus Viborg

De Frivilliges Hus Viborg Viborg Kommune
Top