Henter indhold...
AlderSorglinjen

Det Nationale Sorgcenter


For alle sorgramte
Har du mistet en, der står dig nært? Eller har alvorlig sygdom ramt en af dine nærmeste?

Det er svært, når mennesker, vi holder af, er syge eller dør. Mange pårørende og efterladte oplever at være alene i et kaos af følelser under sygdomsforløbet eller efter et dødsfald. For nogen er det nemt at betro sig til familie og venner, for andre er det svært at betro sig til de nærmeste, når livet gør ondt. For de fleste gælder det, at de svære følelser og sorgen bliver mindre, når den deles med andre. Uanset om du er 13 år og har en alvorligt syg forælder, eller om du er 80 år og har mistet din ægtefælle.

De frivillige har prøvet det selv
På Sorglinjen kan du tale eller skrive med frivillige. Der er både unge og ældre på Sorglinjen og fælles for dem er, at de selv har mistet en nærtstående og gerne vil lytte og dele deres erfaringer med dig.

Mange oplever, at venner, familie og kærester har svært ved at forstå. Rigtig mange oplever desværre også, at omgivelserne helt glemmer at spørge ind til, hvordan det går – eller ikke ved, hvordan de skal gøre det. Derfor oplever mange det som en kæmpe lettelse at tale med en, der har oplevet det samme. De frivillige på Sorglinjen har oplevet sorg på nærmeste hold, og kender derfor til situationen.


Tilbuddet er til dig, som...

er pårørende eller efterladt - uanset alder. Har du mistet en forældre, en partner, en søskende, et barn? Eller er du pårørende til en alvorligt syg? Du kan kontakte Sorglinjen uanset hvor i landet, du befinder dig.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Viborg Kommune administreres af De Frivilliges Hus Viborg

De Frivilliges Hus Viborg Viborg Kommune
Top