Henter indhold...
AlderDigitale forældregrupper for forældre til anbragte børn

FBU ForældreLANDSforeningen


FBU ForældreLANDSforeningen tilbyder forældre til anbragte børn, at deltage i en digital netværksgruppe, en temagruppe og på webinarer, hvor det er muligt at mødes online om emner, som deltagerne har til fælles.

I netværksgrupperne mødes 4-8 forældre i 1½ time i alt 6 hverdagseftermiddage med ca. en uges mellemrum. Der er ingen fast dagsorden. Det er deltagerne der vælger indholdet. Der vil både være plads til at tale om det der er svært, men også til grin, og at snakke om hvad der ellers rører sig. Formålet er at skabe kontakt imellem forældre, som kan savne nogen at dele tanker med, om det at være forælder til et anbragt barn. Forløbet er støttet ved deltagelse af FBU’s socialrådgivere og frivillige.
 
Temagrupperne har et hovedemne, som deltagerne har et ønske om, at dykke ned i. Der vil deltage 6-8 forældre i 1½ time i alt 4 hverdagseftermiddage med ca. 2 ugers mellemrum. I temagrupperne er der små oplæg fra FBU’s socialrådgivere og måske fra en gæsteoplægsholder, men det er hensigten med temagruppeforløbet, at deltagerne også får mulighed for at tale sammen omkring det fælles emne. Forløbet er støttet ved deltagelse af FBU’s socialrådgivere og frivillige.
 
På FBU’s webinarer får forældre mulighed for at komme på et 1½ times kursus i emner, som FBU ved optager mange forældre med en social børnesag. Et webinar holdes med deltagelse af en oplægsholder, som fortæller om webinarets emne. Du vil få mulighed for at stille enkelte spørgsmål, men der vil ikke være fokus på at danne netværk blandt deltagerne. Der er plads til 20-25 deltagere.
 
Læse mere om FBU's digitale fællesskaber her: https://fbu.dk/digitale-faellesskaber-i-fbu/


Tilbuddet er til dig, som...

mangler input og kontakt med andre forældre med anbragte børn, og som synes det kan være rart at være i kontakt digitalt hjemme fra egen stue. Tøv ikke på forhånd, hvis du ikke er så vant med det tekniske. FBU hjælper dig godt i gang med at kunne mødes online. Du skal dog have en tablet/iPad, en bærebar computer eller en stationær computer, hvor der er kamera og mikrofon tilsluttet.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Viborg Kommune administreres af De Frivilliges Hus Viborg

De Frivilliges Hus Viborg Viborg Kommune
Top