Henter indhold...
AlderFBU-LINIEN

FBU ForældreLANDSforeningen


FBU-LINIEN er en anonym rådgivningstelefon, som varetages af socialrådgivere. FBU-LINIEN tilbyder støtte og rådgivning til forældre med en social børnesag, til pårørende, støttepersoner og fagpersoner. Rådgivningen kan være juridisk, vejledende og støttende, og tager altid udgangspunkt i det behov, som den der henvender sig har. På FBU-LINIEN kan du få specialiseret rådgivning omkring anbringelsessager.

Det er også muligt at henvende sig til FBU Brevkassen på brevkassen@fbu.dk. Henvendelser via brevkassen er ikke anonyme.

FBU-LINIEN varetages af FBU ForældreLANDSforeningen, som også tilbyder kurser, netværksgrupper og arrangementer rundt i landet.


Tilbuddet er til dig, som...

Har brug for støtte og rådgivning omkring en social børnesag. Du kan være forælder, pårørende eller fagperson. Det kan f.eks. være, at du har brug for rådgivning i forhold til en anbringelsessag. Støtten og rådgivningen kan både være juridisk, vejledende og støttende. Mange brugere af FBU-LINIEN henvender sig for at få en snak og blive lyttet til, når følelser og tanker omkring anbringelsen presser sig på.


Aktiviteter

Fandt du ikke det du søgte, eller opdagede du fejl ved et opslag?

Skriv til os
Kontakt os

Socialkompas i Viborg Kommune administreres af De Frivilliges Hus Viborg

De Frivilliges Hus Viborg Viborg Kommune
Top